Zakenpartners vinden in Noorwegen

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Noorwegen? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Noorwegen.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Contact opnemen met de ambassade

Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de afdeling economie van de Nederlandse ambassade in Noorwegen. Dit kan het makkelijkst door een email te sturen naar osl-ea@minbuza.nl. Heeft uw vraag betrekking op landbouw, tuinbouw of visserij, neem dan contact op met Landbouwafdeling kop-lnv@minbuza.nl.

Wij helpen u graag op weg!

Wist u overigens dat we in de regio intensief samenwerken in het Nordic Baltic Netwerk en met het Regional Business Development team? Kennis van de kansen voor handel, investeringen en R&D in deze regio, die betaat uit Denemarken, Estland, Finland, IJsland, Letland, Litouwen, Noorwegen, Zweden worden hier gebundeld en versterkt.