Hoe gaat de ambassade met uw persoonlijke gegevens om?

Naar aanleiding van de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die op 25 mei 2018 van kracht is gegaan, kunnen wij u informeren dat de Nederlandse ambassade uw toestemming voor het bewaren van uw contactgegevens zal vragen, zodra we u uitnodigen voor een evenement zoals een workshop, conferentie of Koningsdag.

De contactgegevens worden door de Nederlandse ambassade voor een periode van vijf jaar bewaard. Indien er geen contact (ontmoeting, uitnodiging voor evenement, deelname aan evenement, etc.) is geweest gedurende vijf jaar, worden uw contactgegevens door ons verwijderd.

Uw contactgegevens worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor evenementen van de Nederlandse ambassade. Uw contactgegevens worden alleen met derden gedeeld wanneer dat noodzakelijk is voor uw deelname aan de evenementen.

De privacyverklaring van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u hier lezen. Hierin staan ook de contactgegevens van de Functionaris Gegevensbescherming van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.