Zakenpartners vinden in Mexico

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Mexico? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Mexico.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Netherlands Business Support Office

Steven Büter
Chief Representative Netherlands Business Support Office

NBSO Mexico
Word Trade Center Querétaro
Oficina 309 Juriquilla
Querétaro, México, 76230 Querétaro, México
T: +52 1 442 3567 160
E: info@nbsomexico.com
http://www.nedmextrade.com/

Landbouw

De landbouwsector ontwikkelt zich zeer voorspoedig en is inmiddels de tweede sector van toegevoegde waarde in de Mexicaanse economie. Er liggen zowel kansen voor de topsectoren Agri&Food en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen.

Voor meer informatie met betrekking tot de landbouwsector kunt u de pagina Agroberichten Mexico bezoeken en/of contact opnemen met de landbouwraad en zijn medewerkers:

Jean Rummenie
Landbouwraad

Annie Tremblay
Landbouw assistent

Frank Hoogendoorn
Tuinbouwspecialist
 

Telefoon: +52.55.1105.6560

Telefax: +52.55.5258.8139

E-mail: mex-lnv@minbuza.nl