Denk mee over de dienstverlening voor Nederlanders in het buitenland

Paspoorten verlengen, visa aanvragen of hulp bij nood: het ambassadenetwerk van het ministerie van Buitenlandse Zaken staat 24 uur per dag klaar voor Nederland en Nederlanders in het buitenland. Heeft u ideeën over hoe we Nederlanders in het buitenland verder kunnen helpen? Laat het weten aan het kabinet en vul de online enquête in!

Onze ambassades, consulaten en het 24/7 BZ contactcenter staan dag en nacht voor Nederlanders klaar. Voor hulp na een grote natuurramp of bij politieke onrust, maar ook voor een nieuw paspoort of een goed reisadvies voor vertrek.
 

  • Heeft u suggesties voor de dienstverlening van ambassades en consulaten aan Nederlanders in het buitenland? Vul dan onze enquête in.

19 miljoen Nederlanders

Meer dan één miljoen Nederlanders wonen langdurig in het buitenland. Jaarlijks maken ruim 19 miljoen Nederlanders een buitenlandse reis. Het ministerie van Buitenlandse Zaken is continu bezig de dienstverlening aan al deze mensen te verbeteren, bijvoorbeeld door in te zetten op digitalisering van consulaire producten en diensten. Uw mening telt!