Wat kan de ambassade in Koeweit zakelijk voor u betekenen

De Nederlandse overheid zet zich actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven en organisaties in Koeweit. Ook voor hulp bij zakelijke problemen of lokale procedures kunt u bij het ambassadenetwerk terecht.

Werk samen met ons aan kansen en oplossingen

De medewerkers van het ambassadenetwerk maken zich hard voor uw belangen en gaan via de juiste contacten het gesprek aan. Er is uiteraard niet altijd een oplossing gegarandeerd.

Deuren openen

Aangezien de overheid in Koeweit een bepalende rol zijn, is het nuttig met de Nederlandse vertegenwoordigin op te trekken. Denk hierbij aan mogelijkheden voor presentatie, handelsmissies of bijeenkomsten.

Het gaat voor een belangrijk deel om deuren openen. Medewerkers van het ambassadenetwerk hebben kennis van de situatie in het land en lokale contacten en kunnen u dus goed van dienst zijn bij het vinden van de lokale partners die u nodig heeft.

Obstakels van lokale partijen

Het kan voorkomen dat u tegen situaties aanloopt waarin de (plaatselijke) overheid niet lijkt te willen meewerken. Of misschien werpen officiële procedures drempels op? Het ambassadenetwerk kan u dan mogelijk van dienst zijn.

Ook kunnen medewerkers van het ambassadenetwerk u helpen als een lokale partner problemen veroorzaakt. Door met u mee te denken, tips te geven en u in contact te brengen met bijvoorbeeld juristen en fiscalisten.

Meegaan op handelsmissie

Samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert de Nederlandse ambassade in Koeweit geregeld handelsmissies. Meegaan op zo’n missie is een ideale manier om een land, zijn regels, kansen en gebruiken te leren kennen. En contact te leggen met potentiële klanten en zakenpartners. Geef u op via website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland; daar vindt u ook een compleet overzicht van handelsmissies.