Kansrijke sectoren in Koeweit

Net als in de overige Golfstaten ziet Nederland ook in Koeweit veel kansen binnen de Water-Energy-Food nexus. Hier houdt de ambassade in Koeweit zich dan ook intensief mee bezig, samen met lokale en regionale partners. Uiteraard liggen er ook buiten de nexus kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Kansen en ontwikkelingen in het buitenland

De medewerkers van het ambassadenetwerk volgen de economische, innovatieve en maatschappelijke ontwikkelingen. En wijzen u op kansen, trends en behoeften bij lokale partijen en overheden. Bijvoorbeeld voor bepaalde producten of technieken.

Ook kansen en ontwikkelingen op het gebied van innoveren en internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen en aanbestedingen houden zij goed in de gaten.

Bovendien houdt het ambassadenetwerk aanbestedingen in het buitenland en van internationale organisaties goed in de gaten.

Een overzicht van kansen vindt u op de portal Internationaal Ondernemen en in de app NL exporteert.

Marktrapporten en sectorrapporten

Het ambassadenetwerk stelt ook markt- en sectorrapporten op. U vindt hier ook rapporten van private partijen zoals banken. Zo bent u op de hoogte van de belangrijkste zakelijke ontwikkelingen in de lokale markt.

Kansen voor ondernemers in dit land of gebied

Meer informatie over kansen voor ondernemers in Koeweit of de Golfregio in het algemeen vindt u via de bovenstaande links, op RvO.nl en op de webpagina van het Nederlands economisch netwerk in de Golfregio.