Uw vragen over zakendoen in Kenia op maat beantwoord

Heeft u concrete zakelijke plannen in Kenia? De Nederlandse vertegenwoordiging kan u verder helpen.

Vragen over uw project

Weet u welke markt u wilt betreden en heeft u vragen over uw project? Neem contact op met de ambassade van het land waar uw plannen betrekking op hebben. Daar wordt u verder geholpen.

Afhankelijk van uw vragen krijgt u specifieke informatie. Bijvoorbeeld over marktsectoren, wet- en regelgeving, het ondernemersklimaat en andere relevante zaken.

Bent u nog oriënterend en wilt u bijvoorbeeld markten vergelijken? Dan kan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland  (RVO) u in een adviesgesprek verder op weg helpen.

Coachingstraject voor internationale starters

Voor ondernemers met weinig internationale zakelijke ervaring biedt RVO de mogelijkheid deel te nemen aan een coachingstraject. Via Starters International Business komt u in drie stappen tot een internationale aanpak. Zo krijgt u inzicht in uw kansen in het buitenland. 

Meer informatie

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met een adviseur van RVO. Of een vertegenwoordiger van het ambassadenetwerk in het land waar uw plannen betrekking op hebben.

Vragen over uw project in dit land of gebied

Het economisch cluster van de Ambassade fungeert als aanspreekpunt voor het Nederlandse bedrijfsleven. Wij doen ons best om vragen die binnenkomen (per mail, telefonisch, bij afspraken, anders) zoveel mogelijk binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Naast het beantwoorden van vragen, wijst de ambassade ondernemers op de mogelijkheid een beroep te doen op de volgende instrumenten:

  • Zakenpartnerscan: betaalde dienstverlening, via RVO: bedrijf krijgt een lijst met relevante zakencontacten.
  • PIB (Partners for International Business), via RVO. Dit betreft een meerjarig programma ter ondersteuning van een consortium op een Markt/sector combinatie.
  • Dutch Good Growth Fund (DGGF)
  • Develop2Build en Drive
  • Tot slot is er voor ondernemers een uitgebreid netwerk in Kenia van relevante organisaties / incubators / NGO’s / specifieke sectorale netwerken / en ondersteunende bedrijven.

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met een adviseur van RVO of met het Economisch cluster van de Ambassade te Nairobi door een bericht te sturen naar nai-ea@minbuza.nl en voor specifieke vragen met betrekking tot landbouw naar nai-lnv@minbuza.nl