Uw vragen over zakendoen in Kazachstan op maat beantwoord

Heeft u concrete zakelijke plannen in Kazachstan? De Nederlandse vertegenwoordiging kan u verder helpen.

Vragen over uw project

Weet u welke markt u wilt betreden en heeft u vragen over uw project? Neem contact op met de ambassade van het land waar uw plannen betrekking op hebben. Daar wordt u verder geholpen.

Afhankelijk van uw vragen krijgt u specifieke informatie. Bijvoorbeeld over marktsectoren, wet- en regelgeving, het ondernemersklimaat en andere relevante zaken.

Bent u nog oriënterend en wilt u bijvoorbeeld markten vergelijken? Dan kan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland  (RVO) u in een adviesgesprek verder op weg helpen.

Coachingstraject voor internationale starters

Voor ondernemers met weinig internationale zakelijke ervaring biedt RVO de mogelijkheid deel te nemen aan een coachingstraject. Via Starters International Business komt u in drie stappen tot een internationale aanpak. Zo krijgt u inzicht in uw kansen in het buitenland. 

Meer informatie

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met een adviseur van RVO. Of een vertegenwoordiger van het ambassadenetwerk in het land waar uw plannen betrekking op hebben.

Vragen over uw project in dit land of gebied

Ondernemen in Kazachstan

Bedrijven die starten op de Kazachstaanse markt adviseren wij om zich eerst te oriënteren op de Kazachstan pagina van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). In veel gevallen zijn daar antwoorden op alle eerste vragen over zakendoen in Kazachstan te vinden.

Op de landenpagina staat onder andere informatie over de economie van Kazachstan, de kansrijke sectoren, de praktijk van het zakendoen, wet- en regelgeving, invoertarieven, beschikbare subsidies, douanezaken en handige adressen en links naar andere websites.

NKCH in Kazachstan

Het Nederlands Kazachstaans Centrum voor Handelsbevordering (NKCH) is opgericht vóór en dóór bedrijven die in Kazachstan actief zijn of die hiertoe plannen hebben. Het NCH organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten, voorlichtingsbijeenkomsten en handelsmissies. Op die manier biedt het ondernemers de mogelijkheid relevante informatie te verzamelen, ervaringen uit te wisselen en een netwerk op te bouwen dat hen helpt bij het succesvol zakendoen in Kazachstan.

Vragen?

Heeft u vragen die niet via deze website of de hierop vermelde links zijn beantwoord dan kunt u die naar ons e-mailen alm-ea@minbuza.nl.