Wat kan het ambassadenetwerk in Italië voor u betekenen

De Nederlandse ambassade in Rome en het consulaat-generaal in Milaan vormen het Nederlands economisch netwerk in Italië. Wij beschikken over een groot lokaal netwerk en specialistische kennis over de Italiaanse markt. Heeft u plannen om te ondernemen in Italië? Wij helpen u graag op weg.

Wat kunnen wij voor u doen?

De afdelingen Economie en Landbouw van de ambassade in Rome en de afdeling Economie van het consulaat-generaal in Milaan bieden de volgende ondersteuning:

- het leggen van en het bemiddelen bij contacten met bedrijven, financiële instellingen en overheidsinstanties;
- het verschaffen van contactgegevens van potentiële klanten, agenten, distributeurs, producenten, leveranciers en andere zakelijke partners;
- het verstrekken van marktinformatie, zo nodig over specifieke sectoren of marktrapporten;
- het ondersteunen bij promotionele activiteiten zoals handelsmissies of beursdeelnames;
- het verschaffen van informatie over de economische, fiscale, juridische, sociale en culturele aspecten van het zakendoen in Italië;
- het verstrekken van informatie over financiële, economische en sociale ontwikkelingen in Italië.

Vrijblijvend adviesgesprek RVO.nl

Bent u zich nog aan het oriënteren op zakendoen in Italië? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). RVO.nl werkt nauw samen met de Nederlandse ambassades wereldwijd en adviseert u vanuit Nederland over ieder aspect van zakendoen in het buitenland.

Presenteer u op vakbeurzen of ga mee op handelsmissie

Samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseren de Nederlandse ambassade in Rome en het consulaat-generaal in Milaan geregeld Hollandpaviljoens op belangrijke vakbeurzen of handelsmissies. Meegaan op zo’n missie is een ideale manier om een land, zijn regels, kansen en gebruiken te leren kennen. En contact te leggen met potentiële klanten en zakenpartners. Geef u op via website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).