Welkomstwoord ambassadeur Hans Docter

Hartelijk welkom op de website van de Nederlandse ambassade in Tel Aviv. Mijn naam is Hans Docter en ik vertegenwoordig Nederland als ambassadeur in Israël.

Wanneer je in Israël bent zou het kunnen dat een paar zaken snel opvallen. Zo zijn er veel culturen vertegenwoordigd en worden er vele talen gesproken, en is men behulpzaam maar ook direct. In het werk is men pragmatisch, innovatief en oplossingsgericht. Als Nederlander komen deze eigenschappen je wellicht bekend voor. Misschien is dat ook een reden dat er op zoveel terreinen succesvol wordt samengewerkt tussen Nederlandse en Israëlische bedrijven, overheden, wetenschappers, sporters en kunstenaars. Ook als toerist komen we graag bij elkaar op bezoek.

Op deze website kunt u lezen hoe het ambassadeteam deze activiteiten faciliteert en bevordert en wat wij voor u kunnen doen. Ook vindt u informatie over de Nederlandse inzet voor vrede in het Midden-Oosten. 

Ten slotte leggen we uit hoe we u kunnen helpen als u ons nodig heeft voor visa, paspoorten en andere consulaire zaken of wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt.  

Aarzel niet contact met ons op te nemen als u vragen hebt!

Volg ons op Facebook en Twitter  voor actuele opdates over de activiteiten van de ambassade en als u zich registreert bij 24/7 dan ontvangt u altijd het meest actuele reisadvies. 

Hans Docter

Ambassadeur 

Hans Docter