Zakenpartners vinden in India

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in India? Het is soms lastig om de juiste zakenpartners te vinden. Wij zijn er om u te helpen.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Onze medewerkers ter plekke zijn uw ogen en oren over de hele wereld. Zij kennen de lokale markt, signaleren kansen en geven praktische tips. Bovendien kunnen de medewerkers in het buitenland soms deuren openen die anders gesloten blijven. Maak daar gebruik van.

In India bestaat het handelsnetwerk uit:

  • De Ambassade in New Delhi
  • Het Consulaat Generaal in Mumbai,
  • Drie Handelskantoren, de zogeheten Netherlands Business Supports Offices (NBSO’s) in Ahmedabad, Chennai en Hyderabad en twee Honoraire Consuls in Bangalore and Kolkata (Calcutta).

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen:

Bel ons

+91 11 24197 600/618

 Stuur ons een e-mail

 nde-ea@minbuza.nl