Bij wie kunt u als ondernemer terecht in India?

In India staat het ambassadenetwerk klaar voor u als ondernemer.

In het buitenland: ambassades, consulaten en handelskantoren

Het ambassadenetwerk bestaat uit:

  • ambassades in hoofdsteden
  • consulaten in economisch belangrijke steden
  • handelskantoren, de zogeheten Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) in overige regio’s die kansen bieden voor Nederlandse bedrijven.

De medewerkers ter plekke zijn uw ogen en oren over de hele wereld. Zij kennen de lokale markt, signaleren kansen en geven praktische tips. Bovendien kunnen de medewerkers in het buitenland soms deuren openen die anders gesloten blijven. Maak daar gebruik van.

Landbouwraden

Bent u werkzaam in de agrarische sector en zoekt u ondersteuning bij zakendoen in het buitenland? In 74 landen staat het landbouwradennetwerk voor u klaar. De landbouwraden werken vanuit Nederlandse ambassades en consulaten.

Innovatie Attaché Netwerk

Op zoek naar Research & Development contacten in het buitenland? Een netwerk van Innovatie Attachés signaleert kansen en helpt de concurrentiekracht in het buitenland te versterken. De Innovatie Attachés werken ook vanuit ambassades en consulaten.

In Nederland: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in het buitenland? RVO ondersteunt startende en ervaren ondernemers met hun exportplannen. Met informatie en advies over wat voor u interessante stappen, markten en ondersteuningsmogelijkheden zijn en hoe u deze benut. RVO werkt nauw samen met de ambassades in het buitenland. Via RVO heeft u daarmee ook toegang tot het wereldwijde ambassadenetwerk.

Kamer van Koophandel (KvK)

Oriënteert u zich nog op internationaal ondernemen? De KvK  helpt  u graag op weg met (digitale) informatie over internationaal zakendoen. De KvK is bovendien uw loket voor vragen over exportdocumenten.

Bij wie kunt u als ondernemer terecht in dit land of gebied?

Wat doet het ambassadenetwerk in India voor u als ondernemer?

  • We bieden informatie over markten, producten en recente ontwikkelingen in diverse sectoren.
  • We adviseren over mogelijke zakenpartners, partners voor wetenschappelijke en technologische samenwerking en experts op het gebied van juridische zaken en HR.
  • We brengen u via ons netwerk in heel India in contact met potentiele zakenpartners en partners voor wetenschappelijk onderzoek en technologische uitwisseling.
  • We helpen u met de voorbereiding en organisatie van zakenreizen naar India.
  • We bemiddelen bij conflicten, treden op als waarnemer en verwijzen naar relevante overheden in India.

Direct contact opnemen

Medewerkers van het ambassadenetwerk zijn uw ogen en oren in India, kennen de lokale markt, signaleren kansen en geven u praktische tips. Bovendien kunnen we soms deuren openen die anders gesloten blijven. Maak daar gebruik van en neem direct contact met ons op:
Telefoonnummer: +911124197600/618
E-mailadres: nde-ea@minbuza.nl