Zakendoen in India

India is een uitgestrekt en divers land. Er is geen toverformule waarmee je meteen succesvol zaken kunt doen. Daarom vindt u hier en op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) nuttige tips over zakendoen in India. Ook ziet u hoe de Nederlandse ambassade en andere Nederlandse vertegenwoordigingen in India u verder kunnen helpen.

Ervaringen van ondernemers

Elf succesvolle Nederlandse ondernemingen delen hun ervaringen: zij leggen uit wat ze doen in India en welke factoren aan hun succes hebben bijgedragen. Ook geven ze nuttig advies aan nieuwkomers op deze veelbelovende markt.

Kansen voor bedrijfsleven

Voor ondernemers biedt India steeds meer mogelijkheden. De gestage economische groei, een omvangrijke afzetmarkt voor consumentengoederen en forse investeringen in infrastructuur, gezondheidszorg en landbouw zorgen voor kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Nederlands netwerk in India

Het Nederlands economisch netwerk in India staat klaar voor u als ondernemer. Van het leggen van contacten tot advies op het gebied van handel, investeringen, export, onderzoek en samenwerking: ons netwerk biedt Nederlandse ondernemers en bedrijven ondersteuning op maat. Wij staan tot uw beschikking en helpen u graag bij uw ontdekkingstocht op de Indiase markt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam en verantwoordelijk ondernemen en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen staan hoog op de agenda in India, zeker ook met zaken doen. Via het INDUS Forum proberen Nederland en India samen de handel en investeringen tussen beide landen duurzaam en inclusief te maken. Via dit forum koppelen we onder andere relevante partijen met elkaar om zo duurzame verandering en samenwerking te creeeren. Denk hierbij aan bedrijven, maar ook NGO’s en kennisinstituties. Lees hier meer over maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen in India

Verdere vragen?

Bent u ondernemer en geïnteresseerd in zaken doen in India? Of doet u al zaken in India? Voor specifieke vragen, advies en informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

E-mail: NDE-EA@minbuza.nl