Aanvraag Nederlands reisdocument in Reykjavik

Nederlanders die in IJsland wonen, bieden we de eenmalige mogelijkheid om in Reykjavik een reisdocument (paspoort of ID-kaart) aan te vragen of te vernieuwen.

De mogelijkheid om een reisdocument aan te vragen of te vernieuwen wordt aangeboden in het kader van de Pop-Up ambassade die wordt georganiseerd van 29 april tot en met 3 mei 2019.

Gedurende de Pop-Up week zullen meerdere medewerkers van de Nederlandse ambassade in Oslo voor een week werken vanuit Reykjavik. Tijdens de week zullen ook diverse politieke, economische, culturele en sportieve activiteiten worden georganiseerd om de goede banden tussen Nederland en IJsland onder de aandacht te brengen. Meer informatie over de Pop-Up ambassade en het programma zal de komende tijd gepubliceerd worden op deze website en op Facebook.

Praktische informatie

Om een reisdocument aan te vragen in Reykjavik tijdens de Pop-Up Ambassade, kunt u telefonisch een afspraak maken met het consulaat op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur. Het telefoonnummer is (00354) 5331002. Geeft u alstublieft aan dat het om de aanvraag van een reisdocument tijdens de Pop-Up Ambassade gaat. De afspraak zelf kan plaatsvinden op:

Maandag 29 april tussen 10:00 en 12:00 uur
Dinsdag 30 april tussen 10:00 en 14:00 uur    

Voor vragen kunt u een email sturen naar osl-ca@minbuza.nl.

Stapeltje paspoorten