Zakenpartners vinden in Griekenland

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Griekenland? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Griekenland.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

De afdeling Economie en Handel van de Nederlandse ambassade in Athene is bereid te faciliteren met het vinden van zakenpartners. De ambassade beschikt over een database en heeft toegang tot een netwerk in Griekenland. Mocht u geïnteresseerd zijn in advies bij het vinden van een zakenpartner, neem dan contact op met de economische afdeling.

Hoofd: Dhr. Cas van der Horst
Tweede secretaris (economie): Dhr. Luuk Hoefsloot
Economie en Handel beleidsmedewerker: Mw. Siwarde J. Sap
Telefoon: +30 210 7254930
E-mail: ath-ea@minbuza.nl