Ambassade Havana is op zoek naar een stagiair(e)

Wil je stagelopen op een ambassade en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de betrekkingen tussen het Koninkrijk der Nederlanden en Cuba?

Over de ambassade

De ambassade in Havana is een middelgrote post met 15 medewerkers, die zich bezig houdt met de betrekkingen van het Koninkrijk met twee landen, namelijk Cuba en Jamaica.

De kerntaken van de ambassade liggen op het gebied van politiek, economie en handel, mensenrechten, cultuur en consulaire zaken. De stageplek biedt een stimulerende en leerzame werkomgeving met enthousiaste collega’s en zeer afwisselende werkzaamheden.

Stageomschrijving

Als stagiair(e) heb je de mogelijkheid om een stageopdracht of onderzoek uit te voeren die aansluit bij je studierichting. Daarnaast word je nauw betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van de ambassade. Je zal met alle facetten van het werk op de post in aanraking komen, en nauw betrokken zijn bij economische diplomatie, culturele activiteiten, publieksdiplomatie en sociale media. De uiteindelijke invulling van de stage wordt in overleg vastgesteld.

Havana biedt een uitdagende, maar interessante stageplaats met veel mogelijkheden. De ambassade zoekt daarom een enthousiaste stagiair(e) die goede kennis van de Spaanse taal heeft en sterk in haar of zijn schoenen staat.

Informatie over je taken en profiel vind je op werkenvoorinternationaleorganisaties.nl.