Uw vragen over zakendoen in Chili op maat beantwoord

Heeft u concrete zakelijke plannen in Chili? De Nederlandse vertegenwoordiging kan u verder helpen.

Vragen over uw project

Weet u welke markt u wilt betreden en heeft u vragen over uw project? Neem contact op met de ambassade van het land waar uw plannen betrekking op hebben. Daar wordt u verder geholpen.

Afhankelijk van uw vragen krijgt u specifieke informatie. Bijvoorbeeld over marktsectoren, wet- en regelgeving, het ondernemersklimaat en andere relevante zaken.

Bent u nog oriënterend en wilt u bijvoorbeeld markten vergelijken? Dan kan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland  (RVO) u in een adviesgesprek verder op weg helpen.

Coachingstraject voor internationale starters

Voor ondernemers met weinig internationale zakelijke ervaring biedt RVO de mogelijkheid deel te nemen aan een coachingstraject. Via Starters International Business komt u in drie stappen tot een internationale aanpak. Zo krijgt u inzicht in uw kansen in het buitenland. 

Meer informatie

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met een adviseur van RVO. Of een vertegenwoordiger van het ambassadenetwerk in het land waar uw plannen betrekking op hebben.

Vragen over uw project in dit land of gebied

Afdeling Economie & Handel - Ambassade Santiago de Chile

De ambassademedewerkers staan voor u klaar. U kunt uw handelsvragen per mail stellen of een oriënterend gesprek aanvragen. De contactgegevens van de afdeling economie en handel van de Nederlandse ambassade te Santiago de Chile zijn terug te vinden op de wie zijn wij pagina. Wat de afdeling economie en handel voor u kan betekenen kunt u terugvinden op de wat doen wij pagina.