Kansen voor ondernemers in Chili

Wilt u weten welke kansen en trends er zijn in Chili? Het ambassadenetwerk houdt de lokale markt in de gaten.

Kansen en ontwikkelingen in het buitenland

De medewerkers van het ambassadenetwerk volgen de economische, innovatieve en maatschappelijke ontwikkelingen. En wijzen u op kansen, trends en behoeften bij lokale partijen en overheden. Bijvoorbeeld voor bepaalde producten of technieken. Ook kansen en ontwikkelingen op het gebied van innoveren en internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen en aanbestedingen houden zij goed in de gaten.

Bovendien houdt het ambassadenetwerk aanbestedingen in het buitenland en van internationale organisaties goed in de gaten.

Een overzicht van kansen vindt u op de portal Internationaal Ondernemen en in de app NL exporteert.

Marktrapporten en sectorrapporten

Het ambassadenetwerk stelt ook markt- en sectorrapporten op. U vindt hier ook rapporten van private partijen zoals banken. Zo bent u op de hoogte van de belangrijkste zakelijke ontwikkelingen in de lokale markt.

Kansen voor ondernemers in dit land of gebied

Chili is het langste land ter wereld. Gelegen tussen de Andes en de Pacific. In het noorden de Atacama woestijn, de droogste woestijn op aarde en proeftuin voor Marslandingen. In het zuiden Antarctica. Chili staat bekend om zijn open economie en heeft met veel landen in de wereld een bilateraal handelsakkoord gesloten. De Chileense overheid heeft in 2015 Invest Chile opgericht om buitenlandse investeringen aan te trekken. De ambassade helpt om kansen voor Nederland zichtbaar te maken, en ondersteunt bedrijven die deze kansen willen grijpen.

Afdeling Economie & Handel - Ambassade Santiago de Chile

De ambassademedewerkers staan voor u klaar. U kunt uw handelsvragen per mail stellen of een oriënterend gesprek aanvragen. De contactgegevens van de afdeling economie en handel van de Nederlandse ambassade te Santiago de Chile zijn terug te vinden op de wie zijn wij pagina. Wat de afdeling economie en handel voor u kan betekenen kunt u terugvinden op de wat doen wij pagina.