Neem contact met ons op

Wilt u als ondernemer gebruikmaken van de plaatselijke kennis van het Nederlandse netwerk in Brazilië? De Nederlandse ambassade, de consulaten genraal en Netherlands Buisness Support Offices helpen u graag verder. De economische afdeling van dit netwerk staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met hen op via onderstaande contactgegevens.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bent u zich nog aan het oriënteren op zakendoen in Brazilië? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Economisch netwerk Brazilië

De economische afdeling behartigt de economische belangen van Nederland in Brazilië en bevordert de aanwezigheid van het Nederlandse bedrijfsleven op de Braziliaanse markt. Heeft u een concrete zakengerelateerde vraag? Stuur een e-mail of bel naar:

T: +55 61 3961-3213
E:  bra-ez@minbuza.nl

Landbouwraad

U kunt bij de Landbouwraad terecht voor vragen over de landbouw of de voedselindustrie in Brazilië. Ook stimuleert de landbouwafdeling samenwerking tussen Nederlandse en Braziliaanse landbouw-, onderwijs- en onderzoeksinstituten.

Contactgegevens:

T: +55 (61) 3961-3208
E-mail: bra-lnv@minbuza.nl

Douaneraad

De douaneraad stimuleert de samenwerking tussen de Nederlandse en Braziliaanse douaneautoriteiten. U kunt bij de douaneraad terecht voor gecompliceerde vragen over de import van goederen in Brazilië.  Met meer algemene vragen kunt u terecht bij de experts van RVO in Den Haag.

Contactgegevens:

T:  +55 61 3961-3210
E:  bra-customs@minbuza.nl

Innovatieraad

De Innovatieraad in Brazilië is onderdeel van het wereldwijde Netherlands Innovation Network en bevordert de samenwerking tussen Nederlandse en Braziliaanse kennisinstellingen en kennisintensieve bedrijven op het gebied van wetenschap, technologie en innovatie.

Contactgegevens:

T: +55 (11) 3811-3320
E-mail: sao-ia@minbuza.nl