Culturele uitwisseling tussen Nederland en Brazilië

Internationale uitwisseling tussen cultuurmakers, creatieve ondernemers en culturele instellingen inspireert en zorgt voor nieuwe invloeden en kennis. Bent u geïnteresseerd in culturele uitwisseling met Brazilië? De Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigingen in Brazilië zet zich in voor de Nederlandse kunst en cultuur. Ook ondersteunen wij het behoud, beheer en het toegankelijk maken van het gedeeld cultureel erfgoed van Nederland en Brazilië.
 

Het Nederlandse ambassadenetwerk beschikt over een uitgebreid netwerk in de Braziliaanse cultuursector. Wij kennen culturele instellingen, organisaties en podia en kunnen adviseren over samenwerkingsmogelijkheden. Daarnaast stellen wij stellen bijdragen beschikbaar aan lokale culturele instellingen die Nederlandse cultuur programmeren en aan initiatieven gericht op behoud en beheer van ons gedeeld cultureel erfgoed. Ook ondersteunen wij Nederlandse kunstenaars of creatieve ondernemers in hun presentatie en zichtbaarheid, bijvoorbeeld in de media.

Voor meer informatie over het indienen van culturele projectvoorstellen, zie de pagina over het bevorderen van de culturele samenwerking tussen Nederland en Brazilië.