Aanmelding Koningsdag receptie Sarajevo

U kunt hieronder lezen hoe u zich kunt aanmelden voor de Koningsdag receptie in Sarajevo.

Wellicht heeft u zich in het verleden bij onze Ambassade aangemeld voor registratie of u was om andere redenen in contact met de consulaire afdeling.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een nieuwe Informatieservice ontwikkeld waarmee Nederlanders zich eenvoudiger kunnen aanmelden bij de Ambassade.

De oude registratielijsten zullen na 1 juni 2017 niet meer gebruikt worden.

Wilt u zich registreren, dan verzoeken wij u vriendelijk om uzelf (opnieuw) aan te melden door op de volgende link te klikken: www.nederlandwereldwijd.nl/247BZinformatieservice.

 

1. Kiest u voor een basis registratie zonder adres, waarbij u alleen een telefoonnummer en een e-mail adres hoeft op te geven.

Klik dan op het blauwe vak: “Aanmelden voor de 24/7 BZ informatieservice

U ontvangt dan alleen algemene updates van de reisadviezen voor de landen van uw keuze, alsook berichten per sms bij calamiteiten en crises. De Ambassade weet echter niet waar u zich bevindt.

 

2. Kiest u voor registratie met adres,  als u wilt dat we gerichter contact met u opnemen in noodgevallen.

Klik dan op het groene vak: “Laat meer gegevens achter voor de 24/7 BZ Informatieservice Uitgebreid”.

Wilt u ook geïnformeerd worden over bijv. Koningsdag recepties, verkiezingen of andere evenementen van de Ambassade, vergeet dan niet om onderaan het vakje met het kroontje aan te vinken!

 

 

Voor uitnodigingen voor de Koningsdag receptie van dit jaar (26 april a.s.) zal de uitnodigingslijst van vorig jaar gebruikt worden.

Kreeg u vorig jaar geen uitnodiging en wilt u dit jaar graag aanwezig zijn, stuur dan vóór 13 april een e-mail aan sar-ca@minbuza.nl met uw naam, adres en evt. de naam van uw partner/echtenoot/echtgenote.