Zakenpartners vinden in Bangladesh

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Bangladesh? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Bangladesh.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Netherlands Bangladesh Business Platform

Het Netherlands Bangladesh Business Platform voorziet Nederlandse ondernemers met een interesse in Bangladesh van praktische economische informatie. Het platform bundelt alle relevante informatie voor zakendoen in Bangladesh.

Contact economische afdeling ambassade Dhaka

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de economische afdeling van de Nederlandse ambassade.