Nederlands honorair consulaat in Manama

Contactgegevens

Honorair consul
Zeenat Dawani
Adres
Located in Dawani Group Holding (Deeko Bahrain) office
Building 881, 2nd floor
Block 601, Road 115
North Sitra Industrial Area
Bahrain
Telefoon
+97317600110
Fax
+97317600110
E-mail
Openingstijden

Uitsluitend op afspraak

Aanmelden

Reist u naar het buitenland? Of verblijft u voor langere tijd in een ander land? Meld u dan aan bij de Informatieservice Buitenlandse Zaken. Dan wordt u op de hoogte gehouden van de veiligheidssituatie ter plaatse.

Voor actuele informatie over reizen naar Nederland vanuit het buitenland en de COVID-19 situatie in Nederland kunt u terecht op Rijksoverheid.nl.

Contactgegevens consulaire afdeling

Openingstijden

Schengen visa

U kunt een Schengen visum aanvragen bij het Duitse visum aanvraagkantoor in Manama. Bekijk welke documenten u nodig heeft en hoe u een afspraak maakt op de website van het VFS Global van Duitsland in Manama (informatie in het Engels).

Voor vragen over het visumproces, neem direct contact op met VFS Global:

Contactformulier consulaire vragen

Heeft u een vraag over een paspoort, ID-kaart of ander consulair onderwerp? Neem dan contact op via het contactformulier.

Contact met Nederland Wereldwijd

Het contactcenter van Nederland Wereldwijd is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. De medewerkers van Nederland Wereldwijd helpen u graag met vragen over bijvoorbeeld paspoorten, reisadviezen of legalisaties. Maar ook in geval van nood. Bijvoorbeeld als u in het buitenland beroofd of gearresteerd bent.

Kaart

Manama

Honorair consulaat

Tijdsverschil met Nederland

winter +2, zomer +1