Zakenpartners vinden in Angola

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Angola? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Angola.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Er is geen extra informatie.

Contact economische afdeling

Bent u ondernemer en geïnteresseerd in zaken doen in Angola? Aarzel niet contact op te nemen met de economische afdeling voor meer informatie. Gelieve in het Engels te corresponderen.
Voor landbouwgerelateerde vragen kunt u ook contact opnemen met de Landbouwattaché in Pretoria, tevens werkzaam voor Angola: pre-lnv@minbuza.nl.