Opening Nederlands consulaat-generaal Sydney voor consulaire afspraken

In lijn met de geleidelijke versoepelingen van de lockdown-maatregelen in Nieuw-Zuid-Wales (NSW), is het consulaat-generaal in Sydney vanaf woensdag 13 oktober 2021 weer open voor consulaire afspraken.

Een afspraak is verplicht, u kunt uw afspraak boeken via onze website. Heeft u al een afspraak geboekt? Dan gaat deze gewoon door.

We heropenen op een veilige manier en hanteren de geldende COVID-maatregelen, zoals afstand houden, handenwassen en het dragen van gezichtsmaskers. Houdt u er rekening mee dat er nog wel COVID-reisrestricties gelden. Meer informatie over de lokale restricties kunt u vinden op de website van NSW Health (informatie in het Engels).

Voor urgente zaken kunt u ons telefonisch bereiken of u kunt een e-mail sturen naar syd-ca@minbuza.nl.