Digitaal Corona Certificaat

Nederlanders die gevaccineerd zijn in het buitenland kunnen zich aanmelden voor een digitaal corona certicifaat voor de EU

Nederlanders die gevaccineerd zijn in het buitenland kunnen als ze aan de voorwaarden (www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederland-inreizen/eisen-vaccinatiebewijs-voor-reizigers-naar-nederland) voldoen een Digitaal Corona Certificaat (DCC) voor de EU krijgen. Deze kan daarna worden ge-upload in de CoronaCheck app. Hiermee kunt u makkelijker inreizen in alle EU landen, en plaatsen/evenementen bezoeken die anders restricties hebben. Een Nederlander of iemand die woonachtig is in Nederland en die volledig gevaccineerd is in een land buiten de EU, kan de vaccinatie ook laten registreren in Nederland.

Wilt u zich registreren voor de DCC in Nederland? Maak een afspraak via 0031 (0)30 - 8002899. U moet hiervoor naar een locatie komen dichtbij Utrecht Centraal. De exacte locatie staat in uw afspraak bevestiging.

U vindt meer gedetailleerde informatie hier: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/vaccinatiebewijs/gevaccineerd-in-het-buitenland