Paspoort en ID-kaart aanvragen mogelijk bij VFS Global in Birmingham

Nederlanders in het Verenigd Koninkrijk kunnen voor het aanvragen of verlengen van een Nederlands paspoort of identiteitskaart (ID-kaart) vanaf 26 mei 2021 ook terecht bij VFS Global in Birmingham. Afspraken maken is al mogelijk.

Externe dienstverlener

VFS Global is een externe dienstverlener die uw aanvraag doorstuurt naar het ministerie van Buitenlandse Zaken in Nederland. Daar wordt uw aanvraag inhoudelijk beoordeeld. Per aanvraag brengt VFS Global in Birmingham een extra service fee van 15,14 GBP (Britse ponden) in rekening, bovenop het reguliere tarief.

Afspraak maken

Woont u als Nederlander in het Verenigd Koninkrijk? En wilt u bij VFS Global in Birmingham een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of verlengen? Maak dan online een afspraak.

Diverse locaties

Nederlanders in het Verenigd Koninkrijk kunnen nu op meerdere locaties in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten een paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen: