China: Paspoort of ID-kaart aanvragen in Shenzhen op 13 maart 2021

Het consulaire team van het Nederlandse consulaat-generaal in Guangzhou bezoekt Shenzhen op zaterdag 13 maart 2021. U kunt op die dag een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen.

Coronavirus/Covid19: houd er rekening mee dat plannen op het laatste moment kunnen veranderen.

Afspraak maken

Stuur een e-mail naar het consulaat-generaal in Guangzhou via gnz-ca@minbuza.nl vóór 10 februari 2021. Geef in uw e-mail aan dat u een afspraak wilt maken voor de aanvraagsessie in Shenzhen. Geef ook aan voor hoeveel personen u een afspraak wilt maken. U ontvangt dan een e-mail met de tijd van uw afspraak.

Benodigde documenten

Maak voor elke persoon een persoonlijke checklist via de pagina Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in China woont. U leest dan welke documenten u moet meenemen naar de afspraak.

Betaling

U betaalt vooraf. Het bedrag en de betaalgegevens ontvangt u met de emailbevestiging van uw afspraak. De prijzen van paspoorten en ID-kaarten kunt u bekijken in het overzicht van consulaire tarieven in China.

Pasfoto's

De pasfoto in een paspoort of identiteitskaart moet voldoen aan een aantal eisen. Lees meer over deze eisen en waar u de pasfoto kunt laten maken.

Contact

Komt u er niet uit? Stel uw vragen via gnz-ca@minbuza.nl.