Paspoort of ID-kaart aanvragen in Auckland (Nieuw-Zeeland) op 6 en 7 oktober 2020

Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Wellington bezoekt Auckland op 6 en 7 oktober 2020. U kunt op die dag terecht voor een Nederlands paspoort aanvraag, ID-kaart aanvraag of de activering van uw DigiD.

Lokatie

De consulaire sessie vindt plaats in:

Holland House

123 Rockfield Road

Penrose, Auckland

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een paspoortaanvraag via het online afsprakensysteem.

  • Kies de categorie ‘Reisdocument op een andere locatie dan de ambassade’.
  • Maak voor elke persoon een aparte afspraak.

Voor een DigiD activerings-code kunt u zonder afspraak langskomen tussen 11.00 en 15.00 uur. Kijk op de pagina DigiD voor Nederlanders die in het buitenland wonen wat u van tevoren moet doen.

Krijgt u in het afsprakensysteem de melding ‘geen tijdstip beschikbaar’? Dan is het maximum aantal afspraken bereikt en moet u een afspraak maken bij de ambassade in Wellington. Of u wacht op een afspraak voor een andere consulaire sessie dichter bij u in de buurt.

Benodigde documenten

Maak voor elke persoon een persoonlijke checklist via de pagina Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in Nieuw Zeeland woont. U leest dan welke documenten u moet meenemen naar de afspraak.

Betaling

U betaalt ter plekke. Dit kan met Eftpos, Mastercard of Visa. De prijzen kunt u bekijken in het overzicht van de consulaire tarieven in Nieuw Zeeland.

Pasfoto's

De pasfoto in een paspoort of ID-kaart moet voldoen aan een aantal eisen. Lees meer over de eisen en waar u de pasfoto kunt laten maken op de pagina Pasfoto voor paspoort, ID-kaart of visum in Nieuw-Zeeland.

In Auckland adviseren wij de volgende fotografen:

  • Photo Image, 53 Victoria Street West, Auckland
    of
  • Photo Warehouse Great North Road, 175 Great North Road, Auckland

Contact

Komt u er niet uit? Stel uw vragen via het contactformulier.