Sinterklaasviering in Korea

Ook dit jaar doet Sinterklaas Korea aan om te kijken hoe het gaat met de Nederlandse kinderen in Korea en hun te trakteren op lekkers en een cadeautje! De viering vindt plaats zaterdag 5 december, in Seoul. Nederlandse kinderen (en hun ouders) zijn van harte welkom!

Sinterklaas heeft van de hulppieten gehoord dat alle Nederlanders in Korea dit jaar hard hun best hebben gedaan om gezond en veilig te blijven. Dat wil de Sint graag met eigen ogen zien en daarom brengt de Goedheiligman op de terugweg naar Spanje een bezoek aan Korea. Ambassadeur Joanne Doornewaard is dit jaar de gastvrouw.

Datum: zaterdag 5 december 2020

Tijd: 10 tot 13 uur

Aanmelden: uiterlijk vóór 26 November 2020 via seo-events@minbuza.nl

Locatie: de residentie van de Nederlandse ambassadeur in Korea, Joanne Doornewaard, Gahoe-dong, Seoul

Ook dit jaar is het verzoek aan de ouders zelf de cadeautje(s) voor hun  kind(eren) te kopen. Graag 1 cadeautje van rond de KRW 15.000. Bij binnenkomst kunnen deze (ongezien!) worden afgegeven in de bijkeuken van de residentie. De cadeautjes graag inpakken en duidelijk markeren met de voor- en achternaam van je kind.

Sinterklaas heeft natuurlijk het grote boek bij zich. Wil je dat Sinterklaas iets vertelt aan je kind(eren), dan graag uiterlijk 3 december een stukje tekst per gezin mailen aan seo-events@minbuza.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname (afgezien van de kosten voor het cadeautje).

Let op: er is géén parkeergelegenheid bij de residentie. Het makkelijkst is te komen met een taxi, bus of lopend (ongeveer 15 minuten) vanaf metrostation Anguk.

Bij de residentie worden COVID-19 maatregelen getroffen voor een veilig Sinterklaasfeest (temperatuur opmeten, telefoonnummer registratie).

Graag tot 5 december!