Paspoort of ID-kaart aanvragen in Dunedin (Nieuw-Zeeland) op 3 november 2020

Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Wellington bezoekt Dunedin op dinsdag, 3 november 2020. U kunt op die dag terecht voor een Nederlands paspoort aanvraag, ID-kaart aanvraag of de activering van uw DigiD. Ook is er een receptie met de ambassadeur, Mira Woldberg, waarvoor u zich kunt aanmelden.

Locatie consulaire sessie

De consulaire sessie vindt plaats in:

Petridish, Blue Room Level 1

8 Stafford Street

Dunedin Central 9016

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een paspoort- of ID-kaartaanvraag via het online afsprakensysteem.

  • Kies de categorie ‘Reisdocument op een andere locatie dan de ambassade’.
  • Maak voor elke persoon een aparte afspraak.

Voor een DigiD activerings-code kunt u zonder afspraak langskomen tussen 11.00 en 15.00 uur. Kijk op de pagina DigiD voor Nederlanders die in het buitenland wonen wat u van tevoren moet doen.

Krijgt u in het afsprakensysteem de melding ‘geen tijdstip beschikbaar’? Dan is het maximum aantal afspraken bereikt en moet u een afspraak maken bij de ambassade in Wellington. Of u wacht op een afspraak voor een andere consulaire sessie dichter bij u in de buurt.

Benodigde documenten

Maak voor elke persoon een persoonlijke checklist via de pagina Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in Nieuw Zeeland woont. U leest dan welke documenten u moet meenemen naar de afspraak.

Betaling

U betaalt ter plekke. Dit kan met Eftpos, Mastercard of Visa. De prijzen van paspoorten en ID-kaarten kunt u bekijken in het overzicht van de consulaire tarieven in Nieuw Zeeland.

Pasfoto's

De pasfoto in een paspoort of ID-kaart moet voldoen aan een aantal eisen. Lees meer over de eisen en waar u de pasfoto kunt laten maken op de pagina Pasfoto voor paspoort, ID-kaart of visum in Nieuw-Zeeland.

Receptie met de ambassadeur

Ambassadeur Mira Woldberg houdt een borrel in de vroege avond. Dit is een geweldige kans om mensen uit de lokale Nederlandse gemeenschap te ontmoeten. Kom op dinsdag 3 november tussen 17.30 en 19.00 uur gezellig borrelen.

R.S.V.P. uw volledige naam naar WEL-RSVP@minbuza.nl en vermeld in de onderwerpregel: Borrel Dunedin.

Receptie adres:

Petridish Penthouse

8 Stafford Street

Dunedin Central 9016

Contact

Komt u er niet uit? Stel uw vragen via het contactformulier.