Nieuwe honorair consul in Medellin

Met genoegen stellen we aan jullie Quincy Lissaur voor, de nieuwe honorair consul van het Koninkrijk der Nederlanden in Medellín. Hij is verantwoordelijk voor het behartigen van de Nederlandse belangen in Antioquia, Córdoba en Chocó.

Cónsul del Reino de los Países Bajos en Medellín
©Archivo particular

Quincy is geboren in Nederland, opgegroeid in Brazilië en studeerde af op Babson College in de Verenigde Staten. Hij is directeur van SSAFE (www.ssafe-food.org), een wereldwijde organisatie zonder winstoogmerk, met als einddoel het versterken en verbeteren van voedsel handel en veiligheid – antifraude, dierenwelzijn, capaciteitsontwikkeling, cultuur, etc. Quincy woont sinds 2013 in Colombia en spreekt vloeiend Nederlands, Spaans, Engels en Portugees.

“De benoeming tot honorair consul is voor mij een grote eer. Ik hoop de banden tussen Nederland en de departementen waar ik verantwoordelijk voor ben verder te versterken. Ik zal me richten op het uitbreiden van de commerciële relaties en op het helpen van Nederlanders met consulaire vragen”, bevestigt Quincy Lissaur.

Welkom Quincy!

Vanaf 1 september is het consulaat in Medellín te bereiken via:

Email: consulmedellin@lissaur.com

Telefoon: (+57) 301-218-0540

Adres: Palms Avenue, Oficina 416, Calle 18 # 35 – 69, Medellín, Colombia