Consulaire dienstverlening Nederlandse missies in Canada hervat.

De ambassade in Ottawa zal vanaf 4 augustus, 2020 in beperkte mate de consulaire dienstverlening (waaronder paspoorten, Schengen visa / mvv) weer hervatten. De consulaten-generaal in Toronto en Vancouver waren eerder geopend. U kunt bij de ambassade en consulaten-generaal alleen terecht nadat u een afspraak heeft gemaakt via het online-afsprakensysteem. Ook het VFS GLobal paspoortenkantoor in Edmonton is weer open. Voor een VFS afspraak klikt u hier.  

Van bezoekers die op hun afspraak verschijnen wordt verwacht dat zij zich houden aan een aantal maatregelen om de verspreiding van coronavirus tegen te gaan. Deze zijn te lezen in hun afspraakbevesting, onder andere:

  • het dragen van een mondkapje is verplicht
  • alleen de aanvrager komt op de afspraak;  en slechts 1 ouder begeleidt een  minderjarige aanvrager <18
  • Bent u verlaat? Dan maakt U een nieuwe afspraak.