COVID-19: Brief aan Nederlanders in Kenia met een update over een vlucht (25 mei)

Geachte Nederlanders,

Graag informeer ik u over een volgende vlucht vanuit Kenia naar Europa. Op 4 juni vertrekt er namelijk een Kenya Airways vlucht van Nairobi (JKIA) naar London (1333 USD). U kunt deze vlucht boeken via het Kenya Airways call centre (+254 711 024 747) of via de Kenya Airways website: www.kenya-airways.com/en-uk/charter-flights. Voor deze vlucht is een coronatest verplicht die u na 1 juni kunt laten afnemen bij Pathologist Lancet (in Nairobi of Mombasa). 

De laatste gestrande Nederlandse reizigers die zich eerder hadden aangemeld via het Initiatief Bijzondere Bijstand Buitenland (BBB) zijn reeds benaderd voor een BBB vlucht van Mombasa naar Amsterdam op 28 mei. Met deze vlucht hopen we dat ook de laatste Nederlandse en andere Europese gestrande reizigers terug kunnen keren naar huis.

We blijven alle Nederlanders voorlopig informeren over verdere commerciële vluchten vanuit Kenia naar Europa.

Met vriendelijke groet,

Frans Makken

Ambassadeur