Bericht repatrieringsvlucht 11 mei

Urgent - Bericht aan Nederlandse reizigers in Panama betreffende repatriëringsvlucht naar Europa

Zoals u weet is het vliegverbod in Panama verlengd tot in ieder geval 22 mei aanstaande. Na het organiseren van twee eerdere repatriëringsvluchten naar Amsterdam, heeft de ambassade de afgelopen tijd samen met de Europese collega’s gewerkt aan de organisatie van een laatste Europese repatriëringsvlucht.
Op 11 mei aanstaande zal er een Europese vlucht zijn van Panama naar Parijs - Charles de Gaulle. Van daaruit kunt u doorreizen per vliegtuig of trein naar Nederland. Dit zal voorlopig de laatste mogelijkheid zijn om naar Europa te reizen.
Nederlandse reizigers of residenten met hoge urgentie, die Panama nog willen verlaten wordt dan ook ten zeerste aangeraden om gebruik te maken van deze vlucht. In de bijlage vindt u meer informatie over de vlucht. U kunt zich opgeven via: https://forms.gle/Shk37rXmGtEX7PNZ9. Voor vragen kunt u mailen naar: PAN-CA@minbuza.nl