COVID-19: Brief aan Nederlanders in Kenia (17 april 2020)

Geachte Nederlanders,

KLM vliegt naar alle verwachting aanstaande zondag 19 april einde van de middag vanuit Nairobi naar Amsterdam. We verwachten morgen goedkeuring hiervoor te krijgen van de Keniaanse autoriteiten.

De kosten van deze vlucht bedragen 900 euro per persoon (enkele reis) en iedereen die interesse heeft kan deze vlucht direct boeken door voor zaterdag 18 april 17:00 uur een email te sturen naar pa@klm.com. Vermeld daarbij uw volledige naam, de namen van andere beoogde passagiers en uw contactgegevens. Dit betreft een bijzondere commerciële vlucht en KLM zal de betaling direct met u afhandelen voor vertrek. Ook gestrande Nederlandse toeristen zullen op deze eenmalige KLM vlucht naar Nederland reizen.

Let op, er gelden op dit moment bepaalde inreisbeperkingen voor Nederland voor niet EU burgers. Meer informatie hierover (in het Engels) kunt u vinden op onze website: https://www.netherlandsandyou.nl/travel-and-residence/visas-for-the-netherlands/qas-travel-restrictions-for-the-netherlands

Indien u vragen heeft over deze vlucht kunt u direct met KLM mailen (pa@klm.com). We zijn blij dat we deze vlucht, in nauwe samenwerking met KLM en EU partners, mogelijk hebben kunnen maken en hopen dat iedereen die wil vertrekken van deze gelegenheid gebruikmaakt.

Met vriendelijke groet,

Frans Makken

Ambassadeur