Consulaire dienstverlening Londen tot minstens 28 april gesloten

De consulaire dienstverlening van de Nederlandse ambassade in het Verenigd Koninkrijk blijft nog in ieder geval tot en met 28 april gesloten in verband met de coronavirus-pandemie. Alle al ingeplande afspraken – ook afspraken na 28 april – worden geannuleerd en nieuwe afspraken kunnen voorlopig niet geboekt worden. Als duidelijk is wanneer de dienstverlening herstart kan worden, of als besloten wordt de sluitingsperiode te verlengen, dan kondigt de ambassade dit tijdig aan op de website en via sociale media.

Reisadvies Verenigd Koninkrijk ivm coronavirus

Alle niet-essentiële reizen tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk worden sterk afgeraden. Nederlanders die momenteel op bezoek of op vakantie zijn in het Verenigd Koninkrijk wordt dringend geadviseerd terug te keren naar Nederland. Door de uitbraak van het coronavirus worden veel vluchten, treinreizen en veerdiensten geannuleerd. Het aantal vertrekmogelijkheden uit het Verenigd Koninkrijk loopt daarom snel terug. Neem voordat u terugreist naar Nederland contact op met uw trein-, bus-, veerdienst- of luchtvaartmaatschappij om te controleren of uw reis nog doorgaat.

Blijf op de hoogte van het actuele reisadvies via onze Q&A. Als u updates over het reisadvies voor het VK per e-mail of sms wilt ontvangen, en als u de Nederlandse ambassade op de hoogte wilt brengen dat u op dit moment in het Verenigd Koninkrijk bent, dan kunt u zich registreren op informatieservice.nederlandwereldwijd.nl.

24-uurs helpdesk

Bij urgente problemen tijdens uw verblijf in het Verenigd Koninkrijk kunt u contact opnemen met de 24-uurs helpdesk van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het telefoonnummer van ons 24/7 Contact Centre is +31 247 247 247.