Meer Informatie Vluchten Panama - Nederland

Beste Nederlandse reizigers in Panama,

Zoals u wij al eerder berichtten zijn wij met KLM en de Franse en Nederlandse overheid bezig om speciale terugkeervluchten te organiseren vanuit Panama. Wij hebben inmiddels goedkeuring van de Panamese overheid voor het uitvoeren van deze vluchten. Op 26 maart en 29 maart om 19.50u zal er een vlucht van KLM naar Amsterdam zijn. Deze vluchten zijn  voorlopig de laatste mogelijkheid om terug te keren naar Europa. Daarom willen wij iedereen die nog uit Panama wenst te vertrekken, op het hart drukken om mee te gaan met een van deze twee vluchten.

De ticket kunt u op de dag van vertrek zelf en alleen met credit card afrekenen. De prijs voor een enkele reis Panama-Amsterdam, zoals die aan ons door KLM zijn medegedeeld, bedragen:

EUR 617 voor economy class

EUR 1.056 voor economy comfort

EUR 1.583 voor business class

U kunt uw plaats aan boord van de vlucht bevestigen door op de volgende site uw gegevens en de gegevens van uw medereizigers in te vullen: https://forms.gle/SZ3pPmjgKJ7vpWey5. Ik verzoek u met klem dit formulier per ommegaande in te vullen, uiterlijk woensdag 25 maart om 12u Panamese tijd.

Houdt u er rekening mee dat u op donderdag 26 maart om 14u op het vliegveld wordt verwacht, of mogelijk op een andere locatie, indien de actualiteit daar aanleiding toe geeft. Hierover krijgt u nog nader bericht. Momenteel geldt er een algehele quarantaine in Panama. Alleen voor noodzakelijke reizen kunt u op pad. Draagt u daarom onderstaande brief van de ambassade bij u, wanneer u op weg gaat naar de stad of het vliegveld voor uw terugreis. U vindt deze brief hier: https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/publicaties/2020/03/19/brief-nl-ambassade-voor-reizigers-in-panama

Voor eventuele vragen kunt u mailen met:  PAN@minbuza.nl.

Met vriendelijke groet,

Nederlandse ambassade te Panama-stad