Inreisbeperkingen door het coronavirus (COVID-19)

Veel landen hebben inreisbeperkingen ingevoerd voor reizigers uit landen waar het coronavirus (COVID-19) is vastgesteld. Neem contact op met uw reisorganisatie of met uw luchtvaartmaatschappij voor mogelijke gevolgen.

Hal treinstation

Daarnaast zijn nieuwe maatregelen niet uit te sluiten en kan de situatie snel veranderen. Houd hier rekening mee bij het plannen van uw reis.  Wanneer een land belangrijke nieuwe maatregelen aankondigt volgt zo snel mogelijk een aanpassing van het reisadvies. Buitenlandse Zaken bekijkt daarbij zorgvuldig wat de consequenties van de maatregel zijn voor reizigers. Er kan enige tijd zitten tussen de aankondiging van de maatregelen en aanpassing van het reisadvies.  

Lees de laatste informatie over wijzigingen in het luchtverkeer op de Engelstalige website van de International Air Transport Association (IATA) .