Consulaire Pop-up balie 2020 data Nieuw-Zeeland

Om paspoortaanvragen makkelijker en toegankelijker te maken voor Nederlanders in Nieuw-Zeeland, zal het consulaire team van de Nederlandse Ambassade ook dit jaar weer op pad gaan met het mobiele aanvraagstation. De pop-up balie biedt niet alleen de gelegenheid om een paspoortaanvraag in te dienen, maar ook om uw DigiD te activeren.

De consulaire pop-up balie zal de volgende steden bezoeken:   

dinsdag 3 maart – Auckland (volgeboekte)

dinsdag 7 april – Christchurch (geannuleerd)

dinsdag 9 juni – Hamilton

dinsdag 7 juli – Auckland

dinsdag 18 augustus – Dunedin

dinsdag 6 oktober – Auckland

dinsdag 10 november – Christchurch

Afspraken voor de consulaire pop-up balie kunnen vanaf een maand voorafgaand aan het bezoek worden gemaakt. U kunt uw afspraak uitsluitend via ons afsprakensysteem boeken en niet per email of telefoon. Ieder bezoek wordt tijdig  aangekondigd en bevat duidelijke instructies over hoe u uw afspraak moet maken.

Het consulaire team kijkt er al naar uit om u in uw eigen stad te ontmoeten!