Eureka missie naar Zuid-Korea

Bent u actief op het gebied van high tech/smart industry en wilt u gebruik maken van de Eureka financiering voor R&D-projecten met potentiële partners uit Zuid-Korea of andere Eureka landen? Ga dan van 24 tot en met 28 mei 2020 mee met de innovatiemissie naar Zuid-Korea.

De hightechindustrie is een drijvende kracht achter de economische groei van Zuid-Korea. Verschillende takken van deze Koreaanse hightechindustrie willen hun distributieketen (supply chain) van materialen, (sub-)componenten en equipment verbreden; Zuid-Korea is op dit moment erg afhankelijk van één land. R&D-samenwerking met Nederlandse partners is voor Zuid-Korea een manier om gebruik te maken van andere bronnen. Deze samenwerking kan gesubsidieerd worden via Eureka.

Op 26 en 27 mei organiseert Korea een groots Eureka evenement in Seoul. Tijdens dit Eureka evenement komen business delegaties uit verschillende Eureka landen, aangevuld met een vijftal Aziatische partners (Japan, Singapore, Vietnam, China en Taiwan) bijeen om deel te nemen aan de B2B-matchmaking, seminars en pitchsessies. We willen rondom het Eureka evenement ook enkele Koreaanse bedrijven en instituten bezoeken, en kennismaken met relevante high tech clusters in Zuid-Korea.

Voor meer informatie en registratie, zie de RVO-website.