Paspoort of ID-kaart aanvragen in München 24 t/m 26 maart 2020

Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Berlijn bezoekt München op 24, 25 en 26 maart. U kunt op die dagen een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen. Daarnaast kunt u uw Digid laten activeren. Het mobiele consulaat vindt plaats in het Nederlandse Consulaat-Generaal te München, Nymphenburgerstr. 20A

Afspraak maken

Maak een afspraak via het online afsprakensysteem.

Kies voor de categorie ‘Travel document at a location other than the embassy’.  Maak voor elke persoon een aparte afspraak.

Krijgt u in het afsprakensysteem de melding ‘geen tijdstip beschikbaar’? Dan is het maximum aantal afspraken bereikt. U kunt dan een afspraak maken bij de ambassade in Berlijn.

DigiD
Voor Digid activering is geen afspraak vereist. U kunt hiervoor langskomen op 24 maart tussen 15h30 en 17h00.

Benodigde documenten

Maak voor elke persoon een persoonlijke checklist via pagina 'Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in Duitsland woont'.  U leest dan welke documenten u moet meenemen naar de afspraak.

Betaling

U betaalt ter plekke. Dit kan met Mastercard/Visa of elke andere bankkaart.
De prijzen van paspoorten en ID-kaarten kunt u bekijken op de pagina 'consulaire tarieven in Duitsland' .

Pasfoto's

De pasfoto voor een paspoort of identiteitskaart moet voldoen aan een aantal eisen. Lees meer over deze eisen en waar u de pasfoto kunt laten maken op de pagina 'Pasfoto voor paspoort of ID-kaart in Duitsland'. In München kunt u uw pasfoto laten maken bij fotostudio-robra.