Kansenevenement Maritieme Sector Zuid-Korea

Bent u een bedrijf actief in de maritieme sector en heeft u internationale ambities? Zuid-Korea behoort tot de grootste scheepsbouwers ter wereld. De Koreaanse werven zoeken naar buitenlandse technologie voor nieuwe ontwikkelingen, zoals schonere schepen en smart ships. De Nederlandse ambassade in Korea heeft samen met RVO een studie laten doen naar de Koreaanse maritieme sector en kansen voor Nederlandse bedrijven. U bent van harte welkom bij de presentatie van deze studie, op maandag 17 februari in Rotterdam.

Programma

Tijdens de bijeenkomst worden de belangrijkste resultaten van de studie gepresenteerd door de Nederlandse ambassade. Daarna gaan de ambassade en RVO graag met de aanwezige bedrijven in gesprek over de resultaten, ervaringen in Korea en follow up om de gesignaleerde kansen te verzilveren. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met NMT.

Business Week Japan-Taiwan-Korea

De bijeenkomst wordt georganiseerd voorafgaand aan de Business Week Japan, Taiwan en Zuid-Korea. Na de bijeenkomst in de ochtend kunt u in de middag deelnemen aan het bredere programma van de Business Week.

Tijd en lokatie

  • Maandag 17 februari 2020
  • 10.00-12.00 uur, registratie vanaf 9.30 uur
  • World Trade Center, Rotterdam
  • Voor Nederlandse bedrijven actief in de maritieme sector

Aanmelden

Om te kunnen deelnemen, dient u zich aan te melden voor het Kansenevenement èn de Business Week, via de volgende links:

aanmelden evenement maritiem Korea

aanmelden Business Week Japan-Taiwan-Korea

Deelname aan beide evenementen is gratis.