Paspoort en ID-kaart aanvragen in Corfu

Op 16 maart kunt u uw paspoort of ID-kaart aanvragen op Corfu. Twee medewerkers van de ambassade staan deze dag voor u klaar om uw paspoortaanvraag in te nemen en uw vingerafdrukken af te nemen met een mobiel aanvraagstation.

Afspraak maken

Wilt u van deze service gebruik maken? Maak dan telefonisch een afspraak met de consulaire afdeling via telefoonnummer: 210-7254952/3. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u op tijd aan.

Bij het maken van de afspraak ontvangt u informatie over het adres waar u wordt verwacht.

Betaling: contant en gepast geld

U betaalt direct bij het indienen van uw aanvraag. Let op u kunt alleen contant en met gepast geld betalen. De aanvragen zullen in Athene verder worden verwerkt en het nieuwe reisdocument zal na drie à vier weken per aangetekende post worden toegestuurd. De kosten voor het versturen per aangetekende post bedragen € 5,00.

Maak een checklist

Voor de aanvraag van uw nieuwe reisdocument, heeft u verschillende documenten nodig. Maak via de pagina ‘paspoort aanvragen als u in Griekenland woont’ een persoonlijke checklist aan zodat u weet welke documenten u moet meenemen. Neem van elk document twee kopieën mee.

Tarieven

De prijs van paspoorten en ID-kaart vind u op de pagina Consulaire tarieven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanvragen van een paspoort in Corfu? Neem dan contact op met de consulaire afdeling. De afdeling is te bereiken tussen 08.30-10.00 en tussen 14.30-16.00 op het telefoonnummer: 210-7254952/3.

Wilt u meer weten over het aanvragen van een paspoort? Kijk dan op de pagina Paspoort aanvragen als u in het buitenland woont.