Update reisadvies Thailand ivm Coronavirus

Sinds december 2019 is er een uitbraak van een nieuw coronavirus in China. Het virus geeft luchtwegklachten. Het coronavirus verspreidt zich verder in China maar ook in de naburige landen zoals Thailand. Volg de adviezen van het Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op. Raadpleeg een arts als u koorts en luchtwegklachten krijgt. Zie de rubriek ‘Gezondheid’ in het reisadvies. Sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus voeren de lokale autoriteiten extra medische controles uit bij de grensovergangen en luchthavens. Houd hier rekening mee.

De Nederlandse overheid volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet, ook in Thailand. Check het Reisadvies voor Thailand

Volg de instructies van de lokale autoriteiten. Algemene informatie over het coronavirus vindt u bij het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus. Dringend hulp nodig van de ambassade? Neem contact op