Ontmoet ambassadeur Joanne Doornewaard tijdens Ambassadeursconferentie 2020

Overweegt u te ondernemen in Zuid-Korea, maar bent u nog op zoek naar meer informatie over de Zuid-Koreaanse markt? Ambassadeur Joanne Doornewaard zal woensdag 29 januari 2020 aanwezig zijn op de Bedrijvenmiddag van de Ambassadeursconferentie in Den Haag (Fokker Terminal) om uw vragen te beantwoorden.

Zuid-Koreaanse Markt

Zuid-Korea is één van Nederlands belangrijkste handelspartners in Azië en met bedrijven als Samsung, LG, Hyundai en Kia is het niet verrassend dat Korea vooroploopt in innovatie en technologie. Zuid-Korea’s geografische ligging en deelname aan handelsakkoorden zorgen voor een gunstig vestigingsklimaat. Wilt u nu alvast meer informatie over zakendoen in Korea? Kijk dan op onze zakendoen in Korea pagina.

Interesse?

Meer informatie over de bedrijvenmiddag en een link om u aan te melden kunt u vinden op RVO. Aanmelden kan nog tot 20 januari 2020.