Feyenoord Rotterdam organiseert een business event en coaching clinics in Korea

Feyenoord Rotterdam komt naar Korea. Eén van de grote Drie in het Nederlandse voetbal – en bekend van het opleiden van spelers als Georginio Wijnaldum, Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst – stuurt een delegatie naar Korea om zowel het bedrijfsleven als de Koreaanse voetbal gemeenschap te ontmoeten. Met hulp van de Nederlandse ambassade in Korea en de lokale partner WeSport wordt een netwerk diner georganiseerd in Seoul op 3 december. Daarnaast zal Feyenoord van 5 tot 7 december coaching clinics organiseren gericht op Koreaanse coaches van verschillende niveaus.

Feyenoord, de voormalige club van Song Chong-Gug en Lee Chun-soo, is gerenommeerd om haar uitstekende opleiding. In 2014 is Feyenoord door de FIFA erkend als de wereldwijde nummer één in de ontwikkeling van talent. Feyenoords huidige hoofdcoach, Dick Advocaat, was bondscoach van het Koreaanse nationale team vanaf 2005 en onder zijn leiding bereikte Korea het WK in 2006.

“We zijn enthousiast om Korea verder te verkennen,” aldus Gido Vader, manager Internationale Relaties bij Feyenoord. “Korea is een echt voetballand, met een overvloed aan talent. De banden tussen het Koreaanse en Nederlandse voetbal zijn altijd al sterk geweest. We hopen deze bestaande banden te kunnen verdiepen, en nieuwe te creëren. We zijn ervan overtuigd dat we met onze coaching programma’s kunnen bijdragen aan het voetbal in Korea. Daarnaast zien we ontzettend veel kansen voor samenwerking met het bedrijfsleven en kijken er naar uit hen te ontmoeten.”

Over het netwerk event

Het netwerk diner wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade en zal plaatsvinden in The Shilla Seoul, YeongBinGwan TOPAZ Hall (1F) op dinsdag 3 december, 2019.

Programma:

18:30-19:00    Ontvangst en welkomstdrankje
19:00-19:10    Welkomstwoord door H.E. Joanne Doornewaard, Nederlandse ambassadeur in Korea
19:10-19:13    Video greetings van Dick Advocaat, Hoofdcoach Feyenoord Rotterdam
19:13-19:17    Video bericht van Sjaak Troost, Technisch Directeur Feyenoord Rotterdam
19:17-19:45    Presentatie over de programma’s van Feyenoord Rotterdam door Gido Vader, manager Internationale Relaties Feyenoord Rotterdam
19:45-21:00    Netwerk diner

Dress code: Business attire

Gelieve uw RSVP z.s.m. te sturen naar seo-events@minbuza.nl of te bellen naar +81-2-311-8618. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.