Nederlands rund- en kalfsvlees op Coex Food Week

Na jarenlange onderhandeling is de Koreaanse rund- en kalfsvlees markt open voor Nederlandse exporteurs. Samen met Denemarken is Nederland één van de eerste twee Europese landen die de markt in Korea heeft weten open te breken. Toegang tot ‘s werelds vierde grootste import markt voor rundvlees is een belangrijke stap in de juiste richting.

Ter gelegenheid en promotie van Nederlands rund- en kalfsvlees in Korea zal de ambassade samen met bedrijven van 20 tot en met 23 november aanwezig zijn op Coex Food Week. In de stands (A820, 821, 826 en 827) kan voor het eerst kennis gemaakt worden met de Nederlandse producten. Vrijdagmiddag zal de Koreaanse sterren chef-kok Raymon Kim Nederlands rund- en kalfsvlees bereiden tijdens zijn culinaire kookshow (taal: Koreaans).

De ambassade kijkt uit naar een succesvolle presentatie van de Nederlandse producten.