Dag van de Ondernemer

Wat is passender dan weer een ervaringsverhaal te publiceren op de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. Wij spraken met Danny Vroemen van het Nederlandse bedrijf Technolution, sinds 3 jaar ook actief in Zweden.
 

Logo Dag van de Ondernemer

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. Op deze dag bedanken we ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap.

Wij spraken met Danny Vroemen, business development manager voor de Nordics bij de Nederlandse technologie-integrator Technolution, over zijn ervaringen met zakendoen in Zweden. Hoe belandde dit bedrijf in Zweden, hoe creërden zij naamsbekendheid en welke tips wil Vroemen andere ondernemers die de Zweedse markt willen betreden meegeven? U leest het in ons uitgebreide interview!