Paspoort of ID-kaart aanvragen in Genève

Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Bern bezoekt Genève op 19 december 2019. U kunt op die dag een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of een DigiD laten activeren.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken stuurt u een e-mail naar de Ambassade in Bern via ben-ca@minbuza.nl. Geef in uw e-mail aan dat u een afspraak wilt maken voor de aanvraagsessie in Genève. Geef ook aan voor hoeveel personen u een afspraak wilt maken. U ontvangt dan een e-mail met de tijd van uw afspraak

Benodigde documenten

Maak voor iedere aanvrager een persoonlijke checklist via de pagina Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in Zwitserland woont. U leest hier welke documenten u moet opsturen naar de ambassade voor 29 november 2019.

Betaling

U betaalt vooraf. Uw betaling dient uiterlijk 5 december binnen zijn. Het bedrag en de betaalgegevens ontvangt u met de emailbevestiging van uw afspraak. De prijzen van paspoorten en ID-kaarten kunt u bekijken in het overzicht van consulaire tarieven in Zwitserland.

Pasfoto's

Uw pasfoto moet aan een aantal eisen voldoen. Op de pagina Pasfoto voor paspoort, ID-kaart of visum leest u meer over de eisen waar uw pasfoto aan moet voldoen en waar u deze kunt laten maken. 

Locatie

Locatie voor de pop-up ambassade:

Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging bij de V.N.

Avenue Giuseppe Motta 31

1202 Genève